Korsvollbanen 25/4-2008
Korsvoll - Adamstuen 4-0 (3-0)
Dommer: Ingebjørg Skjelvik, Grei SF
Tilskuere: 5
Mål: Johannes Blåsternes, Fredrik         Løland, Peder Nævestad og         Christer Bohlin.
Gule kort: Andreas Schwencke 1 stk.         Adamstuen 1 stk.

Løland
Innbyttere: M. Andersson, Bohlin, M. Dellemyr, Glomlien og                   Lausund.
Korsvoll (4-4-2):

Seriestart!
Etter fem gode og en uheldig treningskamp var det endelig klart for seriedebut i 8.divisjon! Adamstuen var motstander i flomlyset på Korsvollbanen, og alt lå til rette for en minneverdig forestilling. Vi var heltente fra start, og kl.20.25 fredag 25.april sparket vi igang den lange ferden mot Tippeligaen!

Vi åpnet klart best, og forsvaret vårt fikk tidlig nøytralisert Adamstuens Jan Koller-aktige spisstype. Vi hadde et par halvfarligheter, så smalt det. Peder slo en fin ball over til Thomas, og den friske vingen slo perfekt inn der kaptein Blåsternes kom i full fart og satte inn vårt første mål i 8.divisjon! En kjempestart - vi hadde knapt spilt tre minutter! Vi malte over ufokuserte motstandere, og etter nye brente sjanser, var det ballbegavelsen Fredrik Lølands tur til å vise seg frem. Driblevingen førte ballen fra egen halvdel, og like utenfor 16-meteren klemte han til med høyrebeinet. Skuddet føk opp i nettet, og vi kunne juble for 2-0 og et solid overtak!

Like før pause fikk Peder æren av å trille inn 3-0 på nok et innlegg fra høyrekanten. Vårt raske forsvar hadde null problemer med et slapt Adamstuen, og på midtbanen styrte Johannes og Peder alt, samtidig som vingspillet var en fryd for øyet. Mikael provoserte forøvrig frem et farlig frispark, mens Andreas Lausund fikk en etterlengtet debut som seniorspiller - og ja, tempoet hans var faktisk overraskende bra!

I andre omgang falt slapp vi oss ned et par hakk, men det hindret ikke Christer Bohlin i å presentere seg for hjemmefansen i serieåpningen - Fredrik slo en crosser over fra venstrekanten, og på kanten av 16-meteren møtte nykommeren fra Telemark ballen på full volley, og den eventyrlige duppen smalt kontant i nettet! Kom årets mål allerede i seriestarten?

Det ble dessverre ikke flere mål, men vi kunne juble for en fantastisk debut i 8.divisjon! Alle leverte varene, men om noen skal trekkes frem, må det være de fire målscorerne og Thomas. Adamstuen er nok ikke den største opprykkskandidaten, men det var uansett viktig å få en god start. Søndag 4.mai møter vi Guttæne i jakten på tre nye poeng! Vi sees!
Bildet: Ola Røysamb sparker igang årets sesong!